A-Broad – BB en van Berlo

De tweede editie van Music Minded Breda staat op het punt van beginnen. Het digitale platform om de Bredase muziekscene te ondersteunen in deze corona tijden is een resultaat van vereende krachten van Nieuwe Veste, Phoenix, A-Broad, MEZZ, Sound Dog, MotMot Electron, POB, Pier 15, Breda Barst, Sound Of Europa, Studio Solo en Surplus Jongerenwerk. Samen bieden zij Bredase bands een digitaal podium zodat zij toch kunnen optreden voor hun publiek en fans.
In deze editie vanuit Studio A-Broad kun je dit evenement met BB en Van Berlo op zaterdag 10 april 2021 om 20.30 uur vanuit je woonkamer volgen
De meest recente informatie over andere aankomende evenementen vind je via de pagina’s van de eerder genoemde muziekorganisaties.
BB en Van Berlo
BB en Van Berlo is een folkduo dat akoestische muziek speelt met wortels in de VS en Ierland. Hun jarenlange hechte vriendschap vormt de basis voor hun muzikale samenwerking. De harmonische samenzang en de inbreng van multi-instrumentalist BB, ze speelt onder meer gitaar, viool, fluiten en bluesharmonica, geven een allesbehalve alledaags geluid. De muziek is soms ontroerend, soms opzwepend maar altijd sfeervol.

Shopping Cart