A-Broad

Music Minded Breda is een gezamenlijk podium om de Bredase muziekscene een warm hart toe te dragen. Voor dit digitale platform slaan Nieuwe Veste, Phoenix, A-Broad, MEZZ, Sound Dog, POB, Pier 15, Breda Barst, Sound of Europe, Studio Solo en Surplus Jongerenwerk de handen ineen. Gezamenlijk bieden ze Bredase bands in corona tijd een digitaal podium zodat zij toch kunnen optreden voor hun publiek en fans.
Met in deze editie vanuit de A-Broad Studio Nikki Henskens en Tunnelvisie.

Nikki Henskens, start rond 20:00
De 19-jarige singer-songwriter Nikki Henskens trekt zich graag terug met een 6-snaar en kladschrift op haar bloemrijke balkon. Haar eigen werk laat haar warme stemgeluid en interessante akkoordprogressies binnen het indie/pop/rock-genre naar boven komen. ‘Time’s Long Forgotten’, haar nieuwe single, is een feit en zal ze tijdens de livestream voor het eerst akoestisch uitvoeren.
Inspiratie haalt ze uit haar idolen Lana Del Rey, Alex Turner en Radiohead.
Tunnelvisie, start rond 21:15
Wij houden beslist niet van denken in hokjes. Gooi rap, rock, metal, funk, punk, ska en reggae (kortom alles wat jullie tof vinden) in een blender en je krijgt ons: Tunnelvisie! Wij staan voor keiharde Nederlandstalige Rapcore.

Shopping Cart